Српски стрелци без финала

На стрелишту на коме је 1994. одржан Шампионат света, у Милану је почео последњи, четврти, Светски куп у овој сезони. У прве две дисциплине, српски стрелци нису успели да се нађу међу осам финалиста.

У гађању ваздушном пушком за жене, најбољи пласман забележила је Лидија Михајловић на 34. месту са 393 круга, 40. је била Андреа Арсовић са 392 круга а 48. Ивана Максимовић са 391 кругом.

Финале је било веома „скупо", чак 397 кругова и седам такмичарки са овим резултатом распуцавало је са пет додатних дијабола за два места у плеј офу

У мушкој конкуренцији овим оружјем на 19. место пласирао се Немања Миросваљев са 594 круга (по серијама 99, 98, 100, 99, 99, 99). На 26. позицији такмичење у конкуренцији преко 100 стрелаца завршио је Стеван Плетикосић са 593 круга, док је 37. био Драган Марковић са 591 кругом.

Разултат за финале био је доста висок 595 кругова, шесторица стрелаца су морала да распуцавају за два места у завршници...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара