Јапанци прваци у рафтингу

Светско првенство у рафтингу завршено је такмичењем у слалому у кањону Тијесно код Бањалуке, а титулу светског првака одбранили су Јапанци.

Друго место освојили су немачки рафтери, док је бронзана медаља припала такмичарима из Чешке.

У женској конкуренцији, најбољи је био тим Канаде, друго место су освојиле Словакиње, док је трећа била Чешка.

Након такмичења у четири дисциплине, Бразилци су одбранили титулу екипног првака света, док је у женској конкуренцији то била репрезентација Канаде.

Представници свих репрезенатција, учесника Светског првенства у рафтингу "Бањалука 2009" данас ће у кампу "Крупа на Врбасу" посадити 50 садница панчићеве оморике, чиме ће дати свој допринос кампањи заштите животне средине "Лепша Српска".

Рафтери ће младице панчићеве оморике посадити заједно са министром породице, омладине и спорта Републике Српске Проком Драгосављевићем и градоначелником Бањалуке Драгољубом Давидовићем.

На Светском првенству у рафтингу, које је одржано на рекама Врбас у Бањалуци и Тари у Фочи, учествовало је око 600 такмичара из 55 тимова из 35 држава света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара