Повратак Тајгера Вудса

Тајгер Вудс није изгубио ни делић вештине, али ни подршку навијача, пошто је на Мастерсу у Агасти одиграо најбољу уводну рунду у каријери, и са четири ударца испод пара остао у трци за овај прстижни трофеј. Додуше, изнад терена су летели авиони који су вукли подругљиве поруке, а ни међу гледаоцима није недостајало цинизма.

После скоро пет месеци паузе, силних скандала, лечења и невољног гостовања у анимираној серији "Саут парк", Вудс је у великом стилу истакао кандидатуру да по пети пут обуче "зелени сако" који се додељује победнику Мастерса, одигравши најбољу уводну рунду у каријери у Агасти и после 68 удараца завршио два ударца иза лидера, или свега два иза лидера Фреда Каплса.

"Осећао сам се нормално, као и сваки пут на почетку", рекао је Вудс, кога су током игре пратили бурни аплаузи навијача, али и два авиона за које се биле закачене прилично шаљиве поруке, које, међутим, нису успеле да деконцентришу највећег голфера свих времена.

"Било је сјајно чути такву подршку целог дана... Нисам их, претходних година, чуо да тако навијају. То ми је, свакако, помогло да се боље концентришем", рекао је Вудс, који су у Агасти појавио после 144 дана паузе и серије болних скандала, у које је била укључена читава армија стриптизета, проститутки...

"Сад сам два ударца од вођства. Овде сам да играм голф", рекао је Вудс, чија је игра разочарала масу оних који су у Агасту дошли да виде у којој су мери скандали утицали на квалитет његове игре.

Вудс је, током припрема за Мастерс, тренирао озбиљније него обично, свестан чињенице да ће на његову игру утицати фактори који, иначе, нису присутни у голфу, што је одлично искористила компанија за производњу спортске опреме "Најки", која је уочи овог такмичења објавила нову рекламу, у којој главну улогу, наравно, игра Тајгер.

"Најки" је поставио Тајгера пред камеру док се из позадине чује глас његовог покојног оца Ерла, који му говори о одговорностима које људи морају прихватити после одређених потеза у животу. Критичари су рекламу оценили као неукосну, али је Тајгер изјавио да је реална. "То би ми тата заиста рекао".

Вудс је хладно дочекан једино у "Клубу супруга" где први пут од венчања 2004. године неће бити Тајгерове жене Елин. Кладионичари га, без обзира на све, сматрају фаворитом за "Зелени сако".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара