НФЛ шампион у Вуковима

Београдски Вукови добили велико појачање. Помоћни тренер екипе постао је Рубен Дроунс, који је као играч, са екипом Њујорк Џајантса освојио шампионску титулу 2008. године.

Бивши играч НФЛ екипе Њујорк Џајантс, Рубен Дроунс који је са том екипом 2008. освојио шампионску титулу, именован је за новог помоћног тренера београдских Вукова.  

Овај 31-годишњак је због повреде врата недуго након освајања НФЛ титуле одлучио да престане са активном играчком каријером, а затим је решио да се посвети тренерском послу.

Сензационални долазак у редове Вукова, који су актуелни прваци и домаће Суперлиге и регионалне ЦЕФЛ лиге, бивши ранингбек Џајантса појаснио је чињеницом да је егзистенцију одавно обезбедио наступима у НФЛ-у, а да је жељан нових изазова и преношења искуства младим играчима.

"Уверен сам да ће, као помоћни тренер у нашем клубу, бити од велике користи свима у 'чопору са Аде', али и спорту у Србији. Планирамо да, по завршетку сезоне, заједно са Дроунсом одржимо тренерске клинике за младе у овом спорту, као и за остале клубове у Српској асоцијацији америчког фудбала", изјавио је председник Вукова Горан Нишавић.

Дроунс је поручио да је у Вукове стигао како би пренео своје богато искуство, а и да би у тренерске воде ушао на не баш уобичајени начин за бивше НФЛ играче.

"Урадио сам много тога, али ово је потпуно нови почетак. Након играчке, многи моји познаници су ми у домовини предвиђали тренерску каријеру на неком од колеџа, али желео сам ипак нешто сасвим ново, потпуно другачије. Већ неко време сам у контакту са тренером Харпером, (квотербеком) Џорданом Грином и од њих сам чуо само најлепше о Београду и Србији", рекао је Дроунс по доласку у Београд.

Прилику да виде Дроунса љубитељи америчког фудбала у Србији имаће већ у суботу 10. априла од 16 сати на Ади Циганлији, где ће Вукови одиграти меч првог кола ЦЕФЛ лиге против Љубљана Силверхоукса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво