Велика награда Новог Сада

Традиционална бициклистичка трка Велика награда Новог Сада на отварању сезоне одржаће се у недељу у Ковиљу.

"Стаза у Ковиљу је равна, највеће брдо је надвожњак на ауто путу Београд - Нови Сад, али неће бити ни мало лако учесницима, јер ће их ветар тући са свих страна", упозорио је организатор Борислав Субашић.

Покровитељи ове трке су Фабрика цемента Лафарж и вода Минаква, очекујемо госте из Винковаца у Хрватској и по традицији клубове из Бањалуке и Тузле.

Трка ће се бодовати, као прва, за Бициклистичку лигу Србије за млађе кадете, кадете, јуниоре, жене и елиту. Планирано је да се одржи и трка за мастерсе за њихову лигу установљену ове године. Прошле године, постоље су напунили возачи нишког Железничара. Победио је Горан Шмелцеровић, испред Драгана Спасића и Александра Дукића.

Дукић је био и најбољи возач до 23 године, испред Марка Станковића из краљевачког Металца и Слободана Пајића из Партизана.

Најуспешнији јуниор 2009. био је Дејан Марић из Партизана, а најбржаа такмичарка Јована Кртинић из апатинског Аса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво