Зорани Аруновић трећи Куп Србије

Репрезентативка Црвене звезде Зорана Аруновић тријумфовала је у трећем купу СС Србије у гађању МК пиштољем 30 плус 30 метака.

На стрелишту на Царевој ћуприји у Београду Зорана је „убила" 576 кругова. Ово је њена друга победа у три купа, славила је и у другом Купу СС Србије, такође у Београду.

Друго место припало је Александри Ристовић из Звездаре се 573 круга, док је трећа Зоранина старија сестра Јелена Аруновић (Црвена звезда) са 569 кругова, која је била победница првог Купа СС Србије.

У јуниорској конкуренцији Бобана Величковић из „Бора 030" окитила се другом титулом у купу са 553 круга. Била је најбоља и у другом купу. Друго место припало је Даници Рашети из Земун Центра са 552 круга, док је трећа Јелена Матаија (Нови Београд Ушће) са 536 кругова. Матаија је славила у првом Купу СС Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије