Бициклизам

Јуниори и кадети на окупљању

Селектор Србије за млађе категорије Саша Гајичић, некадашњи професионалац, позвао је на припреме групу кадета и јуниора.

У кадетском узрасту у хотелу Дом у београду окупиће се од 5. до 7. априла Милош Борисављевић и Стефан Филиповић (обојица Металац), Стефан Стефановић и Лука Самарџић (обојица Борац, Чачак), Александар Митић (Партизан), Џејлан Хукић (Нови Пазар) и Милош Костов (Железничар МБН). Јуниори ће бити у кампу од 7. до 10. априла, а списак од осам возача Гајичић ће саопштити после трке „Отварање сезоне" у недељу 4. априла.

,,Са кадетима планирамо две тест трке од по пет километра, једну на успону на Авалу, другу на Обреновачком путу'' - каже Гајичић. - ,,Такође, симуларићемо и трку са деоницама различитог интензитета. Јуниори ће имати сличани програм са тестирањем и две симулције трке са слабим, средњим и јачим интензитетом...''

Бициклистички савез Србије организовао је минулог викенда и два заједничка тренинга, које је водио Никола Јаковљевић, млади београдски стручњак:

,,Радили смо на стази на путу Сурчин - Галовица и другог дана на стази Београд - Раља - Београд, с тим што су млађи бициклист окренули код Шупље стене'' - каже Никола Јаковљевић- - Било је око 20 учесника, мислим да је БСС повукао прави потез и да сличне заједничке тренинге, на које позивамо све бициклисте, ваља организвати и убудуће, кад год се нађе слободан термин. У већој групи и под стручним надзором се боље ради...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се