Селектор Стојиљковић изабрао учеснике Светских купова

Селектор стрељачке репрезентације Србије Зоран Стојиљковић изабрао је такмичаре који ће учествовати на два последња Светска купа у овој сезони у Минхену, од 12. до 21. маја, и у Милану од 21. до 29. маја.

Пушком ће гађати Стеван Плетикосић, Немања Миросављев, Драган Марковић и Миленко Себић у мушкој, док ће се у женкој конкуренцији такмичити Андреа Арсовић, Лидија Михајловић и Ивана Максимовић, која ће се после такмичења у Милану вратити у Београд, због полагања матуре.

У гађању пиштољем у Минхену и Милану Србију ће представљати Јасна Шекарић, Зорана Аруновић, Александра Ристовић, Андрија Златић, Дамир Микец и Димитрије Гргић.

У стручном штабу су, уз селектора Стојиљковића, и Иван Квасневски и Горан Максимовић.

"На прва два Светска купа у Чангвону у Кореји и у Пекингу, било је добрих пласмана, а надам се бољим резултатима у Минхену и Милану, поготово на одличном олимпијском стрелишту у главном граду Баварске, на коме ће се 2010. одржати Првенство света", истакао је Зоран Стојиљковић.

Он је додао да је главни циљ сезоне Првенство Европе малокалибарским оружјем у Осијеку од 13. до 26.јула.

На прва два Светска купа у Азији српски стрелци освојили су једну бронзану медаљу и учествовали укупно у три финала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије