Војвођанска банка уз олимпијце

Војвођанска банка продужила је уговор о стратешком партнерству са Олимпијским комитетом Србије (ОКС) на још три године, чиме се придружила спонзорском пулу ОКС на пројекту "Заједно за Лондон 2012".

Спонзорски уговор потписали су председник Извршног одбора банке Маринис Стратопулос и председник ОКС Владе Дивац, који је том приликом рекао да му је посебно драго што је Војвођанска банка већ трећи циклус део спонзорског пула ОКС.

"Наш основни циљ је да спортистима обезбедимо најбоље услове за припреме за квалификациона такмичења, али и саму Олимпијаду. Прва такмичења очекују нас већ ове године и зато нам је прикључење Војвођанске банке изузетно важно", рекао је Дивац.

Додао је да је Војвођанска банка трогодишним уговором о спонзорству показала да врхунски спорт у Србији препознаје као право место за улагање због чега им је посебно захвалан.

"ОКС није правио процену колико је средстава потребно за припрему наших спортиста за Лондон, али, искрено да вам кажем, колико год успемо новца да објединимо увек ће бити мало у односу на спортисте који су у земљама које праве феноменалне резултате", казао је Дивац.

Додао је да је невероватно да наши спортисти са средствима, која ми као друштво успевамо да одвојимо за њих, ипак успевају да направе некакве резултате, што значи да су врло талентовани и да им је потребна иницијална подршка, поготово у годинама када стварају каријеру.

"Мислим да им посебна подршка није потребна када већ изграде каријеру, али им је у периоду када је стварају, а то је у узрасној категорији од 16 до 18 година, таква подршка неопходна", рекао је Дивац и позвао заинтересоване компаније у Србији да се придруже спонзорском пулу ОКС.

Маринис Стратопулос је рекао да је Војвођанска банка поносна што наставља партнерство са ОКС које је почело још 2004. године, јер тиме банка постаје део најбољег тима и званична банка ОКС.

"Наш циљ је да подржимо ОКС до остварења циљева у Лондону, а спортистима да помогнемо да резултатима стекну право учешћа на Олимпијади. Верујем да ће им финансијска подршка помоћи да се пласирају у Лондон и освоје неку од медаља", рекао је Стратопулос.

Данашњој свечаности присуствовали су атлетски репрезентативци Ивана Шпановић и Михаљ Дудаш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво