Пете и Јевтовић у главном жребу

Стонотенисери Србије Жолт Пете и Марко Јевтовић пласирали су се у главни жреб првенства света у Јокохами, пошто су после успешно завршених наступа по групама забележили победе у квалификацијама.

Пете је прво у групи савладао Новозеланђанина Џона Корђуа са 4:0 (11:3, 11:5, 11:6, 11:3), да би у одлучујућем мечу квалификација био бољи од Хосеа Мигела Марина Рамиреса из Гватемале са 4:0 (11:4, 11:8, 11:7, 11:4).

Јевтовић је прво победио последњег противника у групи Пакистанца Салема Сиједа Абаса са 4:0 (11:7, 11:8, 11:4 и 11:4), а потом му је меч у квалификацијама предао Ва Кин Леонг из Макаоа.

Пете и Јевтовић су се на тај начин придружили у главном жребу Слободану Грујићу и Александру Каракашевићу који ће у првом колу, у четвртак првом колу играти против Хрвата Андреја Гацина, односно Јапанца Кенте Мацудаире.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије