Дупла круна Миленку Себићу

Миленко Себић репрезентативац Полицајца, освојио је за два дана две сениорске титуле у стрељаштву у Купу Србије, одржаном у Новом Саду. Тријумфовао је, после победе МК пушком тростав 3 пута 40 метака, и у гађању МК пушком 60 метака лежећи са 586 кругова.

По веома тешким условима уз јак ветар који је „одувао" резултате, друго место припало је Николи Пауновићу из Новог Сада са 580 кругова, док је трећи био, баш као и у троставу, Милутин Стефановић из крагујевачког „Чика Мате" са 579 кругова.

Најуспешнија сениорка била је млада Јелена Милић из Јагодине са 583 круга и на бољу последњу серију претекла је нишку олимпијку Лидију Михајловић која је имала исти резултат. Треће место освојила је Аранка Биндер (Нови Сад) са 582 круга. Исти резултат на четвртом месту имала је Бојана Николић из Полицајца.

Јуниорске медаље поделили су Арсеније Тодоровиж („Лукањац", Пирот) 582, Марко Живић (Ниш) 577 и победник у троставу Дејан Пешић (Панчево) 577. Три најуспешније јуниорке (прве две су имале боље резултате од победнице у сениорској конкуренцији) су биле Бранкица Симеуновић из Црвене звезде са 587 кругва, Ивана Максимовић („Нови Београд Ушће") 584 и Ташана Богатиновски (Панчево) са 577 кругова.

Олимпијац Полицајца Дамир Микец заузео је прво место у гађању МК пиштољем за сениоре са 547 кругова претекавши Уроша Качеванду са 540 и Димитрија Гргића (обојица Црвена звезда) са 539 кругова. Најуспешнији јуниор у овој дисциплини је Душан Дапчевић из Кикинде са 532 круга, који је убедљиво надмашио Милоша Катанића из Црвене звезде (514) и Ивана Печеничића („Алекса Дејовић", Ужице) који је „убио" 507 кругова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара