Милићевић победник „Меморијала Ђуро Штиковац“

Жељко Милићевић, српски интернационалац, дуго година првотимац београдског НИС Петрола, сада члан БИХ суперлигаша Лакташа, освојио је други пут титулу на „Меморијалном турниру Ђуро Штиковац“ у спомен на играча и тренера ИМР и једног од најтрофејнијих југословенских селектора.

Милићевић је на куглани "Спортског фонда Цептер" на Бањици срушио 670 чуњева и тријумфовао у конкуренцији 24 играча. Први пут је славио 2007. Друго место је освојио Горан Савић (НИС петрол) са 631 чуњем, а треће Никола Матијаш (Београд Поштанска штедионица) са 630 чуњева. Горан Остојић, (Београд Поштанска штедионица) заузео је четврто место са 630 чуњева, док је пети био Горан Буква (Црвена звезда БН Бос) са 610 чуњева. Укупно 11 играча оборило је 600 и више чуњева. Турнир је, уз помоћ КСС, СО Апатин, КС Београда, „Поштанске штедионице", Воде Врњци, ресторана "Стоја и Вуле" и фирме „Пак промет" организовала породица Штиковац, а пехаре су уручили синови Ђуре Штиковца Драги и Јовица.

Учеснике и госте поздравили су председник КСС Урош Драгојловић и директор репрезентације Србије Зоран Драговић, који је Горану Остојићу (Београд Поштанска штедионица) уручио и признање за најбољег играча Супер лиге Србије.

Турнир је пратио и селектор Милош Поњавић, који снима форму кандидата за репрзентацију, јер се ближи Шампионат света у Немачкој (13. - 24. мај). Присуствовали су и некадашњи светски првак Душан Илић коме је селектор био Ђуро Штиковац, као и представник фирме која прозводи куглане „Функ интернешенел" Милош Миливојевић.

Досадашњи победници „Меоријала Ђуре Штиковца" - 2006: Јован Ћалић (Србија, Спорт Подбрезова), 2007: Жељко Милићевић (Србија, НИС петрол - Београд), 2008: Даниел Тепша (Србија, „Поштанска штедионица"), 2008: Жељко Милићевић (Србија, Лакташи - БИХ).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво