Успех веслача Србије у Загребу

Српски веслачи сјајно су стартовали на првом такмичењу у иностранству ове сезоне. На регати "Кроација опен" освојили су у сениорској и јуниорској конкуренцији 4 златне, 2 сребрне и 1 бронзану медаљу у конкуренцији 1.800 учесника из 10 држава.

Никола Стојић и Горан Јагар освојили су златну медаљу у сениорској конкуренцији у двојцу без кормилара. Сребро је припало другој српској посади у саставу Томић-Бабовић

У скифу је најбољи био наш Станојевић, док су код млађих сениора Ђорђевић и Вуковић (двојац без кормилара) изненадили Хрвате и прошли први кроз циљ.

- Бољи почетак сезоне нисам могао да очекујем. Честитам момцима, као и тренеру Дејану Гуслову. Спремни су почели сезону и верујем да ће бити богата медаљама. И да је на крају лета зачинимо са неколико одличја на Европском првенству у Белорусији - изјавио је селектор Небојша Илић. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се