Шекарићева на Светском купу у Кореји

У Чангвону у Јужној Кореји у петак почиње Светски куп у стрељаштву на коме ће, због недостатка новца, Србију представљати само наша најтрофејнија олимпијка Јасна Шекарић.

Прво је на програму такмичење у малокалибарском пиштољу, 30 плус 30 метака, а због великог броја пријављених гађаће се у два дела. Шекарићева гађа првих 30 метака прецизно у петак, а других 30 метака брзом паљбом у суботу 11. априла.

Резултати та два дела се сабирају и осам најбољих такмичарки улази у финале. Пре четири године Шекарићева је у тој дисциплини на истом стрелишту гађала у финалу и освојила шесто место.

Други пут на ватрену линију она ће изаћи у понедељак 13. априла, када је на програму такмичење ваздушним пиштољем. Шекарићева је тим оружјем 2005. године у Чангвону освојила пето место.

"Стрелиште је сада много боље и лепше него пре четири године, када смо овде гађали на картронским метама. Чангвон ће за две године бити домаћин Азијских игара, па је стрелиште модернизовано и сада су све мете електронске", рекла је Шекарићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије