Читај ми!

Вучић: Част нам је да будемо домаћини Европског првенства у воденим спортовима

Председник Србије Александар Вучић састао се са председником Европске федерације водених спортова Антониом Хозеом Силвом и том приликом поручио да је Србији част да буде домаћин предстојећег Европског првенства у воденим спортовима.

"Са председником Европске федерације водених спортова Антониом Хозеом Силвом сам разговарао о предстојећем Европском првенству у воденим спортовима. Част нам је да будемо домаћини једног од највећих првенстава које је уједно и последње такмичење пред Олимпијске игре у којем спортисти могу да изборе олимпијске норме", написао је Вучић на свом Инстаграм налогу.

Вучић је истакао значај овог престижног такмичења, не само за промоцију спорта и Србије, већ и за даљу популаризацију водених спортова и унапређење спортских инфраструктура.

"Присетили смо се 1973. године када је Београд био домаћин првог Светског првенства у воденим спортовима на Ташмајдану и сагласили се да ће ово првенство допринети јачању спортског духа и сарадње међу европским нацијама", навео је Вучић.

среда, 19. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије