Српске боксерке стартовале победама на Европском првенству у Београду

Пети дан такмичења на Европском првенству у боксу за сениорке и сениоре у Београду донео је први излазак дама у ринг и прве победе представница Србије.

Српске боксерке стартовале победама на Европском првенству у Београду Српске боксерке стартовале победама на Европском првенству у Београду

Лед је пробила Наталија Шадрина која ће Србију представљати и на Олимпијским играма у Паризу. Српска репрезентативка у конкуренцији до 60 килограма борила се против Белорускиње Але Ивашкевић и остварила убедљиву победу.

Наредни меч за пласман у полуфинале и осигурану медаљу Шадрина боксује против Словакиње Мирославе Јединакове у уторак 23. априла.

Уследио је меч Николине Гајић против Белорускиње Алине Вебер у категорији до 75 килограма у којем је бриљирала српска репрезентативка и остварила пласман у четвртфинале, где ће снаге одмерити са другим носиоцем Литванком Габријелом Стонкуте.

Српска репрезентативка Нина Радовановић у категорији до 50 килограма борила се против Мађарице Петре Мезеи за пласман у четвртфинале и остварила победу која је води у меч против другог носиоца Азербејџанке Маројне Савријеве.

У категорији до 52 килограма, српска репрезентативка Драгана Јовановић елиминисала је Молдавку Мају Одаију. У наредном мечу бориће се за осигурану медаљу против првог носиоца Белорускиње Јулије Апанасовић.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара