Читај ми!

Кецман: У Радничком смо посебно поносни на нашу школу рвања

Иза нас је 100 година постојања, великих успеха, а посебно смо поносни на нашу школу рвања која је изнедрила велики број асова и репрезентативаца у свим узрасним категоријама, рекао је спортски директор београдског Радничког Младен Кецман.

Раднички је забележио низ успеха од почетка године, па је трофејни рвачки колектив са Црвеног крста тренутно другопласиран на ранг листи. Освојено је чак пет екипних титула у свим узрасним категоријма, а уз то имају и 14 појединачних победничких пехара.

Традиција успеха популарних “Крсташа”, који су пре три месеца обележили велики јубилеј – век постојања, се тако наставља, а чувени шампиони као што су Момир Кецман, Сретен Дамњановић, Горан Касум, Првослав Илић и Мирослав Читаковић добијају наследнике.

"Веома добро и предано радимо, наша школа рвања је годинама једна од најцењенијих и из масовности израста квалитет. Учествујемо на свим првенствима и куповима Србије и титуле са шампионата Београда су путоказ за остварење континуитета у овој години” додаје Кецман.

У Радничком као тренери раде Станко Богдан, који је задужен за кадете, јуниоре и сениоре, док о најмлађима бригу воде Драган Дешић, као и Младен Кецман који је годинама уназад ангажован око свих питања значaјних за рад Радничког.

На челу клуба је председник Драган Шебулов који је пуно је допринео доброј организацији и резултатима.

“Морам да нагласим да имамо велику подршку Рвачког савеза Србије. Та помоћ се не односи само на организацију такмичења већ Савез и стипендира најбоље такмичаре, а ми их, хвала Богу, имамо доста. Такође, не бисмо могли ни без помоћи Града Београда и Општине Звездара и свима њима дугујемо неизмерну захвалност за подршку и разумевање”, подвукао је Кецман.

Успеси Радничког још више добијају на значају ако се у обзир узме чињеница да су његови рвачи тренутно без хале.

“Нова дворана је у изградњи и биће завршена за 18 месеци. До тада тренирамо у сали Срђана Аџемовића, коју нам је бесплатно уступио. Био је наш рвач, сад му је син у сениорском тиму Радничког, воли и разуме рвање и много му хвала за велику и несебичну помоћ”, нагласио је Кецман.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво