Читај ми!

Лука Николић: Шампионат Европе врхунац рада свих нас у ММА спорту

Pредседник ММА савеза Србије Лука Николић након успешно организованог шампионата Европе у Београду захвалио се свима који су преданим радом и залагањем допринели овој манифестацији.

Посебно је истакао да је одржавање оваквих светских манифестација значајно за допринос развоју спорта а посебно ММА.

“Желим да изразим дубоку захвалност свима који су подржали наше напоре у развоју ММА. Ово првенство представља врхунац нашег рада и посвећености.“, рекао је Лука Николић .

Украјинци су доминирали када су у питању резултати, а Србија је узела осам медаља.

Злато су освојили кадети Немања Благојевић и Матеја Даксеровић, њихови вршњаци Владимир Остојић сребро и Стево Пилиповић бронзу, док су код јуниора са бронзаним одличјима око врата такмичење завршили Огњен Мићовић, Петар Марковски, Иван Стојковић и Анастасија Рајковић.

"Током протеклих осам дана били смо сведоци изванредних борби и изузетних спортских достигнућа. Сваки такмичар је показао не само своју физичку спремност, већ и своју посвећеност, љубав и страст према овом спорту", навео је Николић.

Захваљујем се господину Брауну, господину Вајту и целој Светској федерацији на указаном поверењу нашој федерацији још једну годину заредом, након одржаног Светског првенства у српској престоници 2023. године, нагласио је он.

"Посебну захвалност дугујем Граду Београду и држави Србији који су нам пружили подршку и удахнули нову снагу нашем спорту и будућим младим надама, које су понос ове земље", истакао је Николић.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво