Читај ми!

Рвачка репрезентација Србије окончала припреме у Поречу

Рвачка репрезентација Србије окончала је припреме у Поречу и са тренинзима наставила у Зрењанину.

Српски рвачи се припремају за турнир европских квалификација за Олимпијске игре, који ће бити одржан од петог до седмог априла у Бакуу.

"По већ устаљеном обичају у Поречу смо имали изванредне услове за рад. На једном месту било је 20 репрезентација и око 140 врхунских рвача. Радио се само спаринг и сви наши репрезентативци имали су седам до 10 врхунских спаринг партнера. Све је протекло у најбољем могућем реду, а били смо у могућности да спроведемо све техничко-тактичке замисли", рекао је један од тренера у стручном штабу репрезентације Србије Војислав Трајковић.

Припреме у Поречу су трајале шест дана, а српски тим бројао је 10 рвача. На припремама су били: Георги Тибилов, Мате и Виктор Немеш, Себастијан Нађ, Али Арсалан, Алекса Илић, Милош Перовић, Александар Комаров, Андрија Михајловић и Бранко Ђукић.

Рвачка репрезентација Србије је припреме наставила у Зрењанину.

"Ту ћемо боравити до трећег априла, а онда путујемо у Азербејџан. На турниру европских квалификација учествоваћемо са пет такмичара. Незахвално је давати прогнозе, али свака освојена олимпијска норма била би велики успех. Наши рвачи су на минулом СП у Београду обезбедили три визе за Париз, тако да ћемо се максимално потрудити да додатно увећамо српски олимпијски тим. Наша велика жеља да на Играма у Француској имамо пет такмичара", констатовао је Трајковић.

Прилику да изборе учешће на Олимпијским играма у Паризу, српски рвачи имаће и на турниру светских квалификација, које ће бити одржане у Истанбулу од осмог до 10. маја.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво