Србија домаћин Европског ММА шампионата; Николић: Бићемо најбољи организатори

Европски ММА шампионат одржаће се од 29. марта до 6. априла у хали “Ранко Жеравица” на Новом Београду.

Председник ММА Савеза Лука Николић најављује да ће Србија оправдати поверење и поново се потврдити као сјајан организатор великих такмичења.

"Када сам у јесен 2020. године одлучио да преузмем ММА Савез Србије, а недуго затим постао председник, знао сам какав посао ме чека, да од спорта који важи за тучу код нашег народа, морам да направим слику да је то витешка борба, да су те девојке и ти момци ван октагона пријатељи, а поготово да у Србији има и те како квалитетних бораца. Уз велики труд сам са екипом која је увек уз мене у Савезу, као и људима са стране који су препознали рад и квалитет и дају нам велику подршку, успео да направим све то", рекао је Николић.

Он не крије задовољство што је Србији припала улога домаћина.

"Нећу да кријем да ми прија то што су и светска и европска ММА федерација поклонили поверење баш Србији за све догађаје које смо организовали у нашој земљи. Верујте, ЕП ће бити за степеник више по квалитету од свега досад, Србија ће да се поноси ММА спортом", наглашава Николић.

Додаје да је Србија почела да осваја медаље са највећих такмичења и да га радује што се о ММА се прича и пише, а деца се уписују на тренинге.

"Искрено верујем да ћемо се окитити медаљама и на предстојећем шампионату у Београду. За српску репрезентацију наступиће најбољи борци, победници са недавно завршеног државног првенства у Пожаревцу - закључио је Николић.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво