Читај ми!

Београд домаћин Светског првенства у боксу за жене 2025. године

Главни град Србије Београд биће домаћин шампионата света у боксу за жене 2025. године, одлучено је на седници Управног одбора Светске боксерске федерације (ИБА) у Сочију.

На састанку Борда директора које је одржано у Сочију Боксерски савез Србије је истакао кандидатуру за организацију Светског првенства за жене у сениорској конкуренцији. Осим Србије за домаћинство овог шампионата заинтересовани су били и Кина и Бразил, али је Србија једногласном одлуком добила домаћинство.

"Из године у годину подижемо ниво организације свих такмичења који су у нашем календару, увек се радујемо доласку боксера и боксерки са свих страна меридијана у нашу престоницу и нашу земљу, јер ми имамо такмичења широм Србије и увек се завршавају највећим оценама како самих такмичара тако и њихових тимова", навео је председник Боксерског савеза Ненад Боровчанин.

Наредног месеца у дворани "Александар Николић" одржаће се Европски шампионат за жене и мушкарце, а Боксерски савез Србије има великог искуства у организацији ових такмичења јер је Београд и 2021. године био организатор Светског првенства за боксере.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво