Српски рвачи на турниру у Загребу почињу сезону

Рвачка репрезентација Србије отпутовала је у Загреб, где ће у наредна три дана учествовати на првом ренкинг турниру ове сезоне.

Боје репрезентације Србије на турниру у главном граду Хрватске браниће осам такмичара: Георги Тибилов, Себастијан Нађ, Алекса Илић, Али Арсалан, Александар Комаров, Лука Катић, Амрио Вуковић, Михаил Каџаја и Борис Петрушић.

Српски репрезентативци базичне припреме одрадили су у Шпанији, а претходних дана тренирали су у Зрењанину.

"Све је протекло у најбољем реду. Базични део припрема, који је најбитнији сегмент, одрађен је на најбољи могући начин. Сви момци су заиста дали све од себе, тренирало се изузетно јако у врунским условима у шпанском олимпијском центру у Сиера Невади, а у Зрењанину је фокус био на класичним рвачким тренинзима", истакао је Војислав Трајковић, један од тренера у стручно штабу репрезентације.

Истиче да ће турнир у Загребу бити одлична провера и сјајна прилика да виде где се српски рвачи налазе у овом тренутку.

"Свакако, наши репрезентативци још нису достигли оптималну такмичарску форму коју темпирамо за Европско првенство, које се одржава од 12. фебруара у Букурешту и први квалификациони турнир за пласман на Олимпијске игре који је на програму у априлу", објаснио је Трајковић.

По завршетку турнира у Загребу, репрезентација Србије путује у Пореч, где ће учествовати на међународном тренинг кампу на којем ће бити више од 250 најбољих рвача Европе.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се