Читај ми!

Дамир Шабић нови председник Рвачког савеза Србије

На ванредној изборној скупштини, за првог човека Рвачког савеза Србије једногласно је изабран Дамир Шабић, досадашњи председник Рвачког клуба Спартак.

Дамир Шабић је на челу Савеза наследио Жељка Трајковића, који је ту функцију напустио након што је именован за помоћника министра спорта у Влади Републике Србије.

На ванредној изборној скупштини, такође једногласно, за председника Скупштине реизабран је Золтан Балинт, који је и у претходном периоду успешно обављао ту функцију, док је за председника Надзорног одбора именован Дејан Рајић.  

"Веома сам срећан што сам једногласно изабран за председника Савеза. То је заиста велика част. Максимално ћу се трудити да Рвачки савез Србије задржи курс који је имао како бисмо и у будућности наставили да идемо стазом успеха", истакао је Шабић и најавио да ће апсолутни приоритет и фокус у раду целе рвачке организације у наредном периоду бити усмерен на предстојеће Олимпијске игре.

Нагласио је да ће  велику пажњу посветити подмлатку јер, како каже, имамо генерацију изузетно талентованих рвача који уз предан и стручан рад могу да наставе серију врхунских резултата на великим такмичењима.

среда, 29. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије