Читај ми!

Рвачи Пролетера екипни шампиони Србије

Рвачи Пролетера одбранили су титулу шампиона Србије. Зрењанинци су у финалу плеј-офа Суперлиге победили суботички Спартак са 5:3 и тако 19. пут у историји екипно постали најбољи клуб у нашој земљи.

Претходно, Пролетер је у полуфиналу био бољи од Крагујевца са 8:0, док је Спартак елеминисао Партизан захваљујући техничком тушу више, након што је у борбама резултат био нерешен 4:4. У дуелу за треће место београдски црно-бели су победили Крагујевчане са 6:2.

За најбољег рвача Суперлиге Србије проглашен је члан Спартака Али Арсалан, док је најбољи млади рвач до 20 година Андрија Михајловић из Пролетера. Признање за најбољег тренера добио је шеф стручног штаба Пролетера Војислав Трајковић, док је за најбољег судију именован Арон Табороши из Кањиже.

"Очекивано смо дошли до титуле иако нисмо били у комплетном саставу, пошто су Каџаја и Петрушић били на припремама у Грузији. Међутим, младе снаге су изнеле терет овогодишњег лигашког такмичења и уз помоћ стандардних репрезентативаца браће Немеш и Тибилова дошли смо до 19. титуле у клупској историји. Михајловић, Ђукиц, Миолски и Којић су имена о којима ће се тек писати и причати у будућности, а без Коломпара , Велисављева, Куруцева, Лечића, Сремца, Цабија, Молнара и Супића овај тим свакако не би био шампионски", констатовао је тренер Зрењанинаца Војислав Трајковић.

Занимљиво је истаћи да је најстарији рвач завршног турнира плеј-офа био борац Крагујевца Милан Марић са 44 године, док је најмлађи био члан Партизана, шеснаестогодишњи Михајло Алимпијевић.

четвртак, 22. фебруар 2024.
14° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво