Читај ми!

Ненад Лаловић реизабран за члана Међународног oлимпијског комитета

Председник Светске рвачке федерације и истакнути српски спортски радник Ненад Лаловић поново је реизабран за члана Међународног oлимпијског комитета.

У чланство Мока, Лаловић је први пут изабран 2015. године, а на седници која је одржана у Мумбаију је добио нови осмогодишњи мандат.

Занимљиво је истаћи да је Лаловић први председник Светске рвачке федерације који је постао члан Мока, а дао је немерљив допринос да рвање свих ових година остане у породици олимпијских спортова кроз темељан рибрендинг и модернизацију рвања као спорта.

"Привилегија је бити део Међународног oлимпијског комитета. Почаствован сам континуираном подршком чланова Мока. Са великим задовољством наставићу да радим и доприносим даљим успесима олимпијског покрета", констатовао је Лаловић.

Он је 2018. године први пут изабран и за члана Извршног одбора Међународног oлимпијског комитета, а на ту функцију реизабран је 2022. године. Једини је Србин у историји који је тако високо позициониран у Моку.

"Велика је част и што репрезентујем нашу рвачку породицу у Моку и олимијском покрету. Рвање је спорт који вас учи многим стварима, и све то мени лично даје додатно самопоуздање да све те вредности на прави начин искористим у свом раду како бих дао што је могуће већи допринос у развоју Мока у будућности", закључио је Лаловић.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво