Стојиљковић изабрао стрелце за два Светска купа

Управни одбор Стрељачког савеза Србије прихватио је предлог селектора Зорана Стојиљковића за састав репрезентације Србије која ће учествовати на прва два Светска купа у сезони - у Чангвону у Кореји од 6. до 15. априла и у Пекингу од 15. до 22. априла.

У Кореју ће путовати само наша најтрофејнија олимпијка Јасна Шекарић и гађаће малокалибарским и ваздушним пиштољем. Она ће из Кореје отићи у Пекинг, где ће наступати и Лидија Михајловић, Стеван Пелтикосић, Немања Миросављев и Дамир Микец.

Последњи пут Светски куп је одржан у Чангвону 2005. и Јасна Шекарић је тада освојила пето место ваздушним и шесто место малокалибарским пиштољем. Ланеова је на Свеском купу у Пекингу уочи Олимпијсих игара освојила злато.

На седници Управног одбора разматрани су предлози за председника Стрељачког савеза Србије, као и материјали за изборну Скупштину, чији термин одржавања још није одређен. Једини кандитат за председника је садашњи први човек Савеза Обрад Стевановић, који се на тој функцији налази већ  два мандата.

Усвојен је и извештај селектора Стојиљковића за три последње године и оцењено да је српско стрељаштво остало у светском врху.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара