Играч крагујевачких Дивљих вепрова постигао тачдаун у 44. години

Ако се за неког играча америчког фудбала у Србији може рећи да је легенда тог спорта, онда је то свакако Александар Ристић, популарни Алф, који је поново померио границе, постигавши тачдаун у 44. години живота

У победи његових Дивљих вепрова из Крагујевца, над београдским Плавим змајевима (27:7), на старту нове прволигашке сезоне.

Ристић је један од пионира америчког фудбала у Србији и један од оснивача Дивљих вепрова, а свакако и играч са далеко највише одиграних мечева на овим просторима.

Био је актер прве утакмице у Србији, између Вепрова и београдских Вукова, 22. марта 2023. године, а на овом мечу обележио је несвакидашњи јубилеј, тачно 20 година активног бављења америчким фудбалом.

Један од најбољих српских тркача свих времена држи бројне рекорде, међу којима и онај од 104 узастопне одигране утакмице од почетка каријере, који је прекинула прва повреда, и то после 10 година.

До тада није пропустио ниједан меч за клуб и репрезентацију. Играње америчког фудбала у петој деценији је права реткост, поготово на позицији тркача, а постизање тачдауна самим тим и још већи куриозитет.

недеља, 04. јун 2023.
22° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено