Читај ми!

Соња Васић: Надамо се двоцифреном броју медаља на ОИ у Паризу

Спортска директорка Олимпијског комитета Србије Соња Васић гостовала је у Јутарњем програму РТС-а проводом 113. рођендана те институције.

Легендарна кошаркашица говорила је не само о блиставој прошлости српског олимпијског спорта, него и о блиској будућности, односно Олимпијским играма у Паризу 2024. године.

"Биће другачије него у Токију. Пре свега, јер нисмо у јеку короне и позитивно је што је Париз близу. Неће бити велики изазов аклиматизације спортиста и транспорта. То ће бити предности које олакшавају пут ка медаљама и припрему. Ова година је јако изазовна, јер сви спортисти имају велика очекивања и потребна им је велика помоћ да би се квалификовали и треба да се подрже на прави начин", истакла је Соња Васић.

Стрелци су први обезбедили норме од свих српских спортиста, чекају се и друге индивидуалне и тимске дисциплине.  

"Били смо презадовољни кад је Зорана Аруновић обезбедила прву норму. Трасирала је пут, као и пред Токио, где смо имали лепу, велику, бројчану мисију и највећи број медаља, тако да се надамо још већој мисији и двоцифреном броју медаља у Паризу. Има пуно спортова који обећавају. Сви тимски посртови су и даље у игри, могу да обезбеде норме. Пратимо све и надамо се да ће на крају ове године биланс бити знатно већи", рекла је Соња Васић.  

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво