Читај ми!

Велика рвачка ревија у Београду - два турнира и преко 300 рвача на Црвеном крсту

Велика рвачка ревија одржана је у Београду, а Рвачки клуб Раднички са Црвеног крста био је домаћин два турнира у категорији јуниора и кадета који су имали међународни карактер - реч је о Србија опену, турниру за рваче до 20 година и Трофеју Београда за такмичаре до 17 година.

Најуспешнији клуб у јуниорској конкуренцији био је Соко из Сомбора, док је код кадета прво место припало Партизану. Код дама, у обе узрастне категорије тријумфовала је Црвена звезда.

"Ови турнири су уједно били и такмичења за Куп Србије у овим узрастним категоријама. Такође, то су била и припремна такмичења за државна првенства која су изборна за предстојеће шампионате света и Европе за те узрасте", каже Младен Кецман, спортски директор Рвачког клуба Раднички, који се још једном показао као изванредан организатор.

Каже да су веома задовољни што су оба турнира имала масовност.

"Жеља нам је да из квантитета кроз добар и стручан рад добијамо квалитет. Осим домаћих рвача, ове године имали смо такмичаре из Румуније, Грчке, Бугарске, Словеније, Молдавије и Босне и Херцеговине, што је драгоцено, јер су млади рвачи из наших клубова имали прилику да стичу преко потребно међународно искуство", рекао је Кецман.

По речима Кецмана, Србија опен и Трофеј Београда биле су прве манифестације које је Рвачки клуб Раднички организовао у склопу обележвања великог јубилеја - 100 година постојања.

"Планирано је да у јуну објавимо и промовишемо монографију под називом Првих 100 година Рвачког клуба Раднички, а свечана академија биће организована на јесен", рекао је Кецман.

Посебно је захвалио Граду Београду на великој помоћи у организацији два турнира.

"Веома смо поносни на чињеницу да смо од стране свих гостију и такмичара добили похвале за организацију. То је за нас велика сатисфакција и додатни подстрек да и у будућности будемо тако успешни домаћини великих турнира", закључио је Кецман.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво