Сви задовољни припремама за организацију Универзијаде

Извршни директор предузећа "Универзијада Београд 2009" Дејан Шушовић рекао је да су шефови делегација земаља учесница 25. летње Универзијаде у Београду и делегације Међународне асоцијације за универзитетски спорт (ФИСУ) задовољни припремама за организацију те спортске манифестације.

"Њихови утисци су одлични и они сматрају да смо направили велики корак ка успешној организацији Универзијаде", казао је он на конферецији за новинаре и додао да постоје проблеми које треба решити, али да су предузеће "УБ 2009" и држава Србија на одличном путу да добро организују Универзијаду.

Начелник сектора за спорт у Министарству омладине и спорта Драган Атанасов рекао је да се у Србији већ осетио прави спортски дух и изразио уверење да ће држава и организатори по свим светским и стандардима ФИСУ-а организовати Универзијаду.

Председник ФИСУ-а Џорџ Килијан изјавио је да је током боравка у Београду закључено да има озбиљних питања у вези са неким објектима, али да су организатори и државни функционери обећали да ће сви објекти бити готови до почетка такмичења.

Он је напоменуо да су волонетери велики капитал и будућност Србије и да без њих нема Универзијаде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара