Читај ми!

Три бронзане медаље за теквондо репрезентативке Србије

Репрезентативке Србије у теквондоу добро су почеле такмичарску сезону у 2023. години освајањем три бронзане медаље на Президент купу у Истанбулу, првом великом такмичењу у овој години.

Репрезентација Србије је уз медаље у три категорије освијила и значајне бодове за олимпијске ранг-листе.

У категорији до 49 килограма бронзану медаљу освојила је Тијана Богдановић, у категорији до 67 Александра Перишић била је трећа, а са бронзом се, у категорији до 73 килограма, враћа и светска шампионка Надица Божанић.

"Ово је тек први турнир у години и морам да будем задовољан приказаним. Бронзане медаље доносе изузетно важне поене који се не могу надокнадити на другим турнирима. Већ за неколико дана очекује нас Отворено првенство Турске и нови изазови" рекао је Драган Јовић, тренер теквондо Галеб и репрезентације Србије.

Президент куп у Истанбулу окупио је врхунске такмичарке и такмичаре а, поред борби за медаље, доносио је и значајне бодове за олимпијске ранг-листе које су ове године најважније.

Друго такмичење у највећем граду Турске заказано је за следећи викенд, у сениорској конкуренцији борбе су на програму 10. и 11. фебруара.

недеља, 04. јун 2023.
23° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено