Читај ми!

Том Брејди се пензионисао, али сада стварно

Легендарни квотербек Том Брејди каже да се заувек повлачи после 23 сезоне у НФЛ-у.

Брејди ког многи виде као најбољег играча америчког фудбала први пут је најавио да се пензионише првог фебруара 2021. године али је преиначио своју одлуку шест недеља касније, тврдећи да има "недовршен посао".

Освојио је седам Супербола у својој каријери - шест са Њу Ингланд Патриотсима пре коначног тријумфа са Тампа Беј Баканирсима 2021.

Брејдијева последња сезона завршена је поразом Букса у плеј-офу резултатом 31-14. у јануару. "Одлазим у пензију, заувек", рекао је у видео снимку објављеном на друштвеним мрежама.

"Знам да је процес прошли пут био прилично велика ствар, па када сам се јутрос пробудио, помислио сам да ћу само притиснути снимање и прво вас обавестити, ја сам свој есеј о пензионисању потрошио прошле године".

"Хвала сваком од вас што ме подржавате, мојој породици, мојим пријатељима, мојим саиграчима, мојим такмичарима. Могао бих да наставим заувек, превише их је. Хвала вам што сте ми дозволили да живим свој апсолутни сан, не бих ништа мењао. Волим вас све", закључио је Брејди.

недеља, 26. март 2023.
7° C

Коментари

Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века
Re: pretplata
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом