Читај ми!

Том Брејди се пензионисао, али сада стварно

Легендарни квотербек Том Брејди каже да се заувек повлачи после 23 сезоне у НФЛ-у.

Брејди ког многи виде као најбољег играча америчког фудбала први пут је најавио да се пензионише првог фебруара 2021. године али је преиначио своју одлуку шест недеља касније, тврдећи да има "недовршен посао".

Освојио је седам Супербола у својој каријери - шест са Њу Ингланд Патриотсима пре коначног тријумфа са Тампа Беј Баканирсима 2021.

Брејдијева последња сезона завршена је поразом Букса у плеј-офу резултатом 31-14. у јануару. "Одлазим у пензију, заувек", рекао је у видео снимку објављеном на друштвеним мрежама.

"Знам да је процес прошли пут био прилично велика ствар, па када сам се јутрос пробудио, помислио сам да ћу само притиснути снимање и прво вас обавестити, ја сам свој есеј о пензионисању потрошио прошле године".

"Хвала сваком од вас што ме подржавате, мојој породици, мојим пријатељима, мојим саиграчима, мојим такмичарима. Могао бих да наставим заувек, превише их је. Хвала вам што сте ми дозволили да живим свој апсолутни сан, не бих ништа мењао. Волим вас све", закључио је Брејди.

четвртак, 08. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено