Читај ми!

Загреб домаћин Европског првенства 2024. у џудоу

Хрватски џудо савез службено је објавио да је добио организацију Европског првенства за сениоре 2024. године, које ће се одржати у Загребу. Такмичење ће се одржати у априлу непосредно пре Олимпијских игара 2024. године у Паризу.

Од 2013. године Хрватски јудо савез организовао је низ Европских и Светских првенстава за млађе категорије, а председник Европске џудо уније Ласло Тот је истакао њихову одличну организацију.

„Пре неколико година започели смо са одличним програмом између Хрватског џудо савеза и Европске џудо уније. Хрватска је у време пандемије била једина земља која је почела да организује џудо такмичења и сви из Европе су били захвални на томе. Ове године сам био на састанку код председника Владе Андреја Пленковића. Током сусрета говорио сам о нашем плану и нашем сну, а то је да Хрватска организује европско првенство и то смо и урадили" рекао је Ласло Тот.

Загребачка Арена ће у априлу 2024. године, током пет дана, угостити преко 400 најбољих џудиста из 51 земље Старог континента.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво