Шварценегер не смета МОК-у

Међународни олимпијски комитет (МОК) не види проблем у томе што ће гувернер Калифорније Арнолд Шварценегер носити олимпијски пламен, иако је познато да је познати глумац раније користио стероиде.

Шварценегер ће бити само један од носилаца бакље пред сутрашње отварање Зимских олимпијских игара у Ванкуверу. Он ће пламен предати Себастијану Коу, двоструком освајачу златних олимпијских медаља, који је шеф организационог комитета за Олимпијске игре 2012. године.

Гувернер Калифорније нема олимпијских медаља, иако је постао познат управо бавећи се спортом, прецизније бодибилдингом, и то много пре него што су стероиди постали забрањени.

Шварценегер је и признао да је у том периоду користио стероиде, што је портпарол МОК-а Марк Адамс схватио као неку врсту рехабилитације. Адамс је подсетио и да се Шварценегер допинговао вероватно пре око 20 или чак и 30 година.

"Он је сада врло угледан гувернер највеће државе у САД тако да могу да кажем и да смо ми у МОК-у, с обзиром на околности, почаствовани што ће он носити бакљу", казао је Адамс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије