Ски фест од 18. до 22. марта на Копаонику

Традиционална 17. манифестација Ски фест - Копаоник 2009 биће одржана у склопу програмских активности Асоцијације Спорт за све Србије од 18. до 22. марта на Копаонику, најавили су организатори.

"Претходних 16 фестивала обележили су изазови, такмичења и дружења, сусрети и игре за незаборав. Све то нас обавезује да и предстојећи Ски фестивал спорта за све Србије квалитетно припремимо и доживимо као један од наших најлепших програмских догађаја", рекао је први оперативац Асоцијације "Спорт за све Србије" Јездимир Марсенић.

Он је оценио да лепоту догађаја и атмосферу праве учесници, позивајући све старе пријатеље, али и неке нове, да на Копаонику још једном потврде заљубљеност у планину и дружење.

"Сви који су се претходних 16 година дружили са нама потврдили да у томе немају премца". истакао је Марсенић. Фестивал ће имати такмичарски, едукативни и друштвено-забавни програм. Такмичарски програм се састоји од основног и додатног дела, а одржаваће се на снегу и у хотелу.

Такмичење се по устаљеном правилу обавља у мушкој и женској конкуренцији, по старосним категоријама: ученици основних школа, средњошколци, студенти, млади рекреативци (до 35 година), рекреативци (од 35 до 50 година) и ветерани (преко 50 година).

Основни део такмичења на снегу подразумева надметање у слалому, велеслалому и ноћном "веселом слалому". Планиран је и додатни програм на снегу, где би се рекреативци и заљубљеници у зимске спортове такмичили у одбојци, малом фудбалу, надвлачењу конопа и санкању. За програм у хотелу предвиђени су стрељаштво, пикадо и обарање руку.

У оквиру едукативног програма планирано је одржавање курса за аниматоре активности на снегу, школе скијања, као и саветовања на тему "Маркетинг у спорту кроз призму пословних догађања у туризму". Предвиђен је и друштвено-забавни програм у оквиру кога би се одржале "Игре без граница и ограничења", као и промоције програма, ревије, избори за први глас фестивала, Мис фестивала, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво