На припремама 12 веслача

Селектор веслачке репрезентације Србије Небојша Илић саопштио је имена 12 веслача са којима ће током фебруара у бази наше репрезентације у Тивту обавити два циклуса припрема за наступе на међународним такмичењима у овој сезони.

Према његовој одлуци, од 3. до 13, односно 18. до 28. фебруара у Црној Гори ће се припремати Никола Стојић, Горан Јагар, Марко Марјановић, Ненад Бабовић, Милош Станојевић, Милош Томић, Немања Нешић, Милош Васић, Игор Луцић, Радоје Ђерић, Лука Ђорђевић и Миљан Вуковић.

Основни циљ припрема је да се обезбеди што већи број превесланих километара, уз планирана контролна тестирања.

"Ове припреме ћу искористити да стекнем потпуни увид у физичку припремљеност наших репрезентативаца, али ће коначни састав посада за наступ на међународним такмичењима у овој сезони одредити сами веслачи кроз рад, труд и ангажовање који прикажу", нагласио је Илић пред одлазак у Тиват, где ће од 6. фебруара боравити и репрезентативци Словеније.

Заједнички рад са словеначким веслачима, како оцењују у Веслачком савезу Србије, биће одлична прилика за добијање реалне слике о тренутној физичкој припремљености наших такмичара, а стручни штабови обе репрезентације имаће прилику да размотре најновије технике и методе тренинга.

"Програм припрема и приступ националном дресу који су наши репрезентативци показали у досадашњем делу припремног периода представљају гаранцију да је Савез озбиљно решен да резултат од шест медаља, освојених само на светским и првенству Европе у прошлој години, током ове сезоне буде вишеструко надмашен", наведено је у саопштењу ВС.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара