Кличко брани титулу против Чемберса

Првак света у тешкој категорији у верзијама Светске боксерске организације, Међународне боксерске федерације и Међународне боксерске организације Владимир Кличко браниће титулу против Американца Едија Чемберса у Диселдорфу 20. марта.

Последњу одбрану титуле 33-годишњи Кличко имао је у јуну прошле године, када је техничким нокаутом у деветој рунди победио Руслана Чагајева.

"Чемберс је, без сумње, најбољи 'тешкаш' у Сједињеним Америчким Држaвама и свакако није без разлога на врху листе изазивача", рекао је Кличко.

Меч Кличко - Чемберс биће одржан у Есприт арени, која прима 51.000 гледалаца. То неће бити први пут да се Кличко бори на фудбалском стадиону, јер је један меч већ имао на стадиону Шалкеа пред више од 60.000 гледалаца.

На конференцији за новинаре Кличко је поновио да неће покушати да освоји титулу апсолутног првака света све док је шампион у верзији Светског боксерског савета (WBC) његов брати Виталиј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије