Златибор као Лас Вегас

Ненад Боровчанин у "Ноћи бокса" на Златибору савладао је Андреаса Гунтера из Немачке.

Балкан Боx Промоушн на челу са Мирославом Боровчанином, уз подршку Општине Чајетина, хотела Палисад, Златиборца и МК Групе организовао је спектакуларну ревију професионалног бокса. Препуна хала, врхунска сценографија, врхунске борбе, ЦКМ Раунд Грлс, Ксенија Пајчин у забавном програму и шлаг на торту - победа Ненада Боровчанина над представником Немачке Андреасом Гунтером постављају нове стандарде у организацији спортског спектакла.

Српски ас Ненад Боровчанин изашао је на ринг са српском шајкачом и мајицом са ликовима Че Геваре, Фидела Кастра, Симона Боливара и Хуго Чавеза, док је са звучника ођекивала композиција „Марш на Дрину".

Рововска борба свих шест рунди између Боровчанина и Гунтера није дала публици предаха. Свака акција испраћена је скандирањем, док се ерупција емоција и подршке догодила у шестој рунди када је Боровчанин десним крошеом послао Гунтера у нокдаун.

- Био ми је ово најтежи меч у каријери и најбољи противник до сада, али и најслађа победа. Златиборска публика је изузетна и дала ми је додатну снагу да победим. Гунтер је од самог почетка борбе нападао, тако да није било времена за предах. У шестој рунди сам га погодио десним крошеом, али је успео да се врати у борбу и одбоксује до краја меча. Надам се да ћу после ове победе значајно напредовати на ранг листама и бити корак ближе борби за неку од престижних титула. Настављам са тренинзима и чекам заказивање новог меча, надам се и нове победе. Подршка пријатеља ми је од изузетног значаја, па се још једном захваљујем свима који су дошли да ме подрже - рекао је Ненад Боровчанин.

У осталим мечевима публика је уживала у борбама између боксера кампа Ћип Боxинг Београд против боксера из клуба Пантери Зеница (Босна и Херцеговина):

Петар Бајић-Џемал Махмић 2:0
Милан Костић-Бахрудин Махмић 0:2
Мирко Вујадиновић-Санел Папић 0:2
Слободан Лукић-Вито Мартић 2:0 без борбе

На предлог Микана Велиновића, истакнутог спортског функционера, златне плакете за развој и афирмацију бокса добили су председник Општине Милан Стаматовић, директор туристичке организације Арсен Ђурић и директор хотела Палисад Војкан Јањић, које су им у име Балкан Боx Промотион уручили Петар Пјешчић директор МК Гроуп, Томо Марић доајен новинарства и Небојша Минић председник скупштине кошаркашког клуба Трепча из Косовске Митровице.

Бројне личности из јавног живота, пријатељи из Србије, Црне Горе и републике Српске дошли су да подрже Ненада Боровчанина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво