Србија успешнија од Словеније и Хрватске

Репрезентација Србије у стрељаштву освојила је прво место на турниру у Рушама крај Марибора и убедљиво тријумфовала у тромечу са Словенијом и Хрватском.

Српски стрелци су претходно били најуспешнији и на турнирима у Загребу и Београду, а на сва три такмичења гадјало се из пушке и пиштоља у сениорској и јунорској конкуренцији.

Након три турнира, Србија је укупно имала 34.551 круг, Хрватска 34.337 и Словенија 34.051 круг.

На турниру у Рушама су славили Немања Миросављев ваздушном пушком, са одличном финалном серијом до 104,6 кругова, Ивана Максимовић, која је ваздушном пушком са 399 кругова изједначила државни јуниорски рекорд, и Зорана Аруновић у пиштољу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије