Европски куп у дворани Пионир

Европски куп у уметничком клизању "Скате Хелена" почиње у среду и трајаће до 17. јануара у леденој дворани београдске хале "Пионир", саопштила је Градска управа.

Куп ће окупити око 250 такмичара млађих категорија из целе Европе и представљаће најзначајнији клизачки догађај у Србији.

Такмичење ће првог дана, у четвртак, трајати од 8 до 20 часова, у петак од 8 до 19, а у суботу од 7.30 до 10 и од 14 до 16 часова, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво