Самарџић-Марковић: Спорт је најбољи бренд Србије

Министарка омладине и спорта Снежана Самарџић-Марковић изјавила је да је презадовољна резултатима у врхунском спорту у 2009. и задовољна како напредује рад на спортској инфраструктури у Србији.

"Отворили смо реновирани Републички завод за спорт, градимо "кућу фудбала", 170 терена, 40 хала, четири базена, једно клизалиште. У идућој години планирамо све то да наставимо", изјавила је Самарџић-Марковићева.

Према њеним речима, привилегија је бити министар спорта у Србији, јер је спорт "дефинитивно најуспешнија грана у нашем друштву, прави и најбољи бренд ове земље. Нисам задовољна бројем деце у спорту и мислим да ће то морати да се промени идуће године. Позабавићемо се и клупским спортом, јер клубови су они који пуне репрезентације", рекла је Самарџић-Марковићева.

Она је додала да ће се наставити рад на спортској инфраструктури и да верује да ће у 2010. бити још бољих резултата у врхунском спорту.

"Свим грађанима Србије, а наравно и свим спортистима, спортским радницима, тренерима, спортским функционерима, желим у идућој години пуно здравља, пуно професионалног успеха и среће. Свима нам је то потребно", рекла је Самарџић-Марковићева.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије