Новогодишња турнеја

Четири скакаонице - Оберстдорф 16.35 РТС-2

Скоковима у Оберстдорфу почиње традиционална новогодишња турнеја - Четири скакаонице. Директан пренос је на Другом програму РТС-а од 16.35 часова.

Новогодишња турнеја - четири скакаонице, 58. по реду, почиње данас у Оберстдорфу, а завршава се 6. јануара скоковима у Бишофсхофену у Аустрији.

Према нејавама, очекује се велика борба између лидера у Светском купу Симона Амана и другопласираног Грегора Шлиренцауера. Међутим, своју шансу ће, као и прошле године, тражити и ветеран Волфганг Лојцл, као и његови земљаци Андреас Кофлер и Томас Моргенштерн.

Распоред трка:
29. 12. - Оберстдорф
01. 01. - Гармиш - Партенкирхен
03. 01. - Инсбрук
06. 01. - Бишофсхофен

Обезбеђен је директан пренос свих трка на програмима РТС-а.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије