Мићовић: На најбољи начин представљали Србију

Председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић оценио је да су наши спортисти на најбољи могући начин представљали Србију на управо завршеним Параолимпијским играма у Пекингу.

"Морам да истакнем да смо веома задовољни постигнутим резултатима наших спортиста са инвалидитетом", рекао је Мићовић приликом дочека параолимпијаца на београдском аеродрому "Никола Тесла".

Он је подсетио да је Србија на Параолимпијским играма, које су одржане у Пекингу од 7. до 17. септембра, освојила две сребрне медаље и додао да оне "за нас сијају као да су златне".

"Држава је показала да се брине о свим спортистима. У нашем раду добили смо помоћ бројних институција, а нагласио бих подршку председника Србије Бориса Тадића који је честитао на одличјима онима који су их освојили у Пекингу, и Министарства за спорт и омладину, које ће приредити пријем следеће седмице", рекао је Мићовић.

Борислава Перић, која је освојила сребрну медаљу у стоном тенису, захвалила је на подршци и помоћи свима и подсетила да је наша делегација у Пекингу испунила очекивања.

"Освојили смо две медаље, а мало нам је недостајало да се вратимо са још две. Надам се да ћемо за четири године на Играма у Лондону бити још успешнији", рекла је Перићева.

Други освајач медаље за наш параолимпијски тим у Пекингу, такође "сребрни" Драженко Митровић, истакао је да су велики рад и дуготрајне припреме на крају донеле прави резулатат.

"Поптуно сам задовољан оствареним у кинеској престоници", рекао је Митровић, који је у Пекингу био други у бацању диска.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво