Читај ми!

Свађа решена нокаутом

Неколико месеци британски боксери Дејвид Хеј и Дерек Чисора били су на "ратној стази", размењујући увреде и песнице ван ринга. Синоћ је њихов сукоб решен на рингу у Лондону где је у петој рунди Хеј нокаутирао Чисору.

Нокаутом у петој рунди окончан је сукоб британских боскера Дејвида Хеја и Дерика Чисоре у којој је овај други извукао дебљи крај.

На мечу у Аптон парку у Лондону два боксера су ставила тачку на вишемесечно ривалство које је почело после меча Чисоре и Виталија Кличка, када је Хеј испровоцирао земљака на конференцији за новинаре која се касније претворила у жестоку уличну тучу два британца.

Иако су оба боксера до скоро били на стубу срама у Великој Британији, после синоћног меча, заљубљеници у бокс имају смао речи хвале за двојицу боксера.

У сјајном дуелу Хеј је у петој рунди успео да баци Чисору на под, да би из другог пута нокаутирао земљака. Више од 30.000 навијача уживало је у борби у којој је два борца нису калкулисала.

Занимљиво је да је Хеј, који је прошле године изгубио од Владимира Кличка, одмах по завршетку меча, упутио изазов његовом брату Виталију. Британац опет није бирао речи да изазове украјинског боксера.

„На овом мечу сам задао неке од најбољих удараца у каријери. Ово је до сада била најбоља атмосфера у којој сам се борио. Изненадио бих се да Виталиј Кличко сада пристане да се бори против мене. Он ће се највероватније борити против неког свог ортака, па ће се вратити да буде политичар", рекао је Хеј.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво