Друго место за одбојкашице

Брушење форме за Светско првенство се приводи крају. Одигран је јак турнир у Италији и забележене су две победе и један пораз. Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је Италију са 3:2 (21:25, 14:25, 26:24, 26:24, 15:8) и освојила друго место на турниру у Аласију.

Карте су остале скривене. Ниједна селекција није пружила свој максимум, што је и разумљиво Шампионат је пред вратима. Припремни турнир послужио је сечектору да на да делу вити неке од тактичких замисли у дуелу са јаким противницима. Изабраницама Зорана Терзића била је ово друга победа на турниру, уз један пораз.

Прво место на турниру освојила је селекција Русије, која је забележила све три победе.

Репрезентативка Србије Сузана Ћебић проглашена је за најбољег либера на турниру, а најкориснија играчица је Рускиња Јекатарина Гамова.

Селекција Србије од 29. октобра до 14. новембра играће на Светском првенству у Јапану. Противници Србије у првој фази тог такмичења биће Перу, Јапан, Пољска, Алжир и Костарика.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара