Имамо игру за финале

Одбојкашки репрезентативци Србије Бојан Јанић, Никола Ковачевић и Милош Никић сложили су се данас да их у полуфиналу Мондијала, у суботу у Риму, очекује тежак меч против Кубе, али тврде да наша екипа има игру за пласман у финале.

"Играмо све живље и силовитије. Убеђен сам да ће борба за финале са Кубанцима бити најтежа до сада - сходно улогу, али верујем у победу. Познајемо их добро, снага кубанског тима је неоспорна, но и ми имамо своје адуте и видећемо који ће пресудити", оценио је примач Јанић.

Према његовој оцени, атмосфера у тиму је одлична и услови у Риму "у складу са важношћу такмичења".

"Комплетан доживљај је изванредан. Први део циља смо остварили, верујем да можемо и до медаље", поручио је Јанић.

Да је Србија заслужено у полуфиналу Мондијала тврди и Никић, уз констатацију да је ово један од највећих успеха подмалађеног тима "плавих".

"Противник у полуфиналу је традиционално неугодан ривал. Предстоји нам жестока борба, очекујем да ће се завршити нашим пролазом у финале", навео је Никић.

Ништа мање уверен у победу Србије није ни примач Ковачевић.

"Искуснији смо од Кубанаца и у томе видим нашу предност пред борбу за финале Шампионата света", сматра Ковачевић.

Утакмица Србија - Куба игра се у суботу од 17 часова у Риму, док се у другом полуфиналном дуелу од 21 сат састају Италија и Бразил.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се