Лакше од очекиваног

Капитен одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић изјавио је да је задовољан победом у мечу са Аргентином али и да је очекивао много тежу утакмицу.

"Очекивао сам да ће бити тешка утакмица, због тога што већ мислимо о наредном мечу са Русијом. Наш наредни противник је један од фаворита за освајање титуле. Надам се да ћемо одиграти добро, али да ли ће то бити довољно да их победимо, видећемо", рекао је Грбић.

Селектор Србије Игор Колаковић оценио је да је утакмица била тешка, али да се то не види из коначног резултата.

"Били смо концентирисани, иако смо имали падове у игри. Мислим да смо се јако добро бранили. Аргентина је играла сјајно. То је веома талентована екипа која ће у будућности бити веома опасан противник за све екипе. Задовољан сам победом", рекао је Колаковић.

Репрезентативац Србије Марко Подрашчанин истакао је да је његова екипа победила захваљујући искуству.

У уторак играмо до сада најважнији меч на шампионату. Знамо шта нам доноси та утакмица, јер ако победимо, 90 одсто узимамо медаљу на шампионату. Надам се да ћемо ући максимално мотивисано и да ћемо победити", рекао је Подрашчанин.

Одбојкаш Србије Драган Станковић оценио је да је трећи сет "преломио утакмицу" са Аргентином.

"Чека нас утакмица 'бити или не бити'. Биће веома тешко, даћемо све од себе. Надам се најбољем", додао је Станковић.

Наредни меч репрезентација Србије игра у Фиренци у уторак у 17.00 са селекцијом Русије.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се