Канада заслужено победила

Капитен одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић изјавио је данас да је Канада заслужено победила у мечу другог кола такмичења у Групи Ф на Светском првенству и да ће његов тим морати да одигра много боље у утакмици са Пољском.

Канада је победила Србију са 3:1 (25:20, 25:22, 17:25, 25:23).

"Канада је заслужено победила и ми јој нисмо поклонили бодове. Нисам скоро видео екипу да се тако брани. Мислим да ми нисмо одиграли тако лоше у односу на резултат", рекао је Грбић после утакмице у Трсту.

Он је објаснио да екипе као Канада немају притисак и да могу као у претходном мечу са Пољском да изгубе за 45 минута, али и да направе изненађење.

"Морамо да победимо Пољску у сутрашњој утакмици, ако мислимо да идемо даље. Пољска је актуелни европски првак, али не дешава се баш увек да победи екипа која је много боља 'на папиру", рекао је Грбић.

Селектор репрезентације Србије Игор Колаковић оценио је да је Канада "одиграла сјајно".

"Нисмо ушли у меч ни близу као јуче против Немачке. Канада је на почетку стекла самопоуздање и ми нисмо успели да контролишемо утакмицу. Одиграли смо добар меч, али нажалост нисмо победили", рекао је Колаковић. Према његовим речима, у утакмици са Пољском екипа мора да има приступ као у сусрету са Немачком.

"Имамо тешког противника и тежак задатак у сутрашњој утакмици", закључио је Колаковић.

Репрезентација Србије сутра у 21.00 игра са селекцијом Пољске, у трећем колу такмичења у Групи Ф на Светском првенству у Италији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара