Честике и јуниорима и организаторима

Председник Одбојкашког савеза Србије Александар Боричић честитао је јуниорима и јуниоркама на освојеним медаљама на европским првенствима и рекао да је Савез презадовољан организацијом тих турнира.

Боричић је на пријему у Београду члановима јуниорских репрезентација рекао да ће их Савез подржавати и на путу ка сениорском државном тиму, а припрему јуниорских европских првенстава назвао је "лепим почетком" за организацију женског ЕП следеће године.

"Ниш и Зрењанин били су добри домаћини. Ово је био леп почетак за припрему организације Европског првенства следеће године, које организујемо са Италијом. Ваше освојене медаље много значе, али тек вам предстоји озбиљан рад да бисте дошли до сениорског тима", рекао је Боричић.

Јуниорке су освојиле сребрну медаљу у Нишу, а јуниори бронзану у Зрењанину.

Први човек одбојке у Србији рекао је младим играчима да истакнути репрезентативци као што су Никола Грбић и Јелена Николић нису освајали медаље у млађим категоријама.

"То је велика ствар, али и показатељ да успех у јуниорској категорији не гарантује успех и у сениорској", рекао је Боричић.

Осим два европска првенства, у Београду се у исто време одржавао и турнир Трофеј Београда.

"Колико је Савез порастао показује то што смо у исто време имали два европска првенства и велики серниорски турнир у земљи. Било је много гостију и сви су били презадовољни организацијом, као и људи из ЦЕВ-а", казао је Боричић.

"Савез је ове године указао шансу и новим, млађим људима, међу којима је и Владимир Грбић, који је био задужен за организацију у Зрењанину. Он је то одлично обавио, са много енергије и очекујемо да се више укључи у рад Савеза", казао је председник ОС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво